babagan kita

ALife Solar, Gawe Urip Kualitas Kelas

Sapa Kita?ALife Solar minangka perusahaan fotovoltaik sing komprehensif lan teknologi tinggi sing melu R&D, produksi lan penjualan produk solar. Salah sawijining pionir panel surya utama, inverter surya, kontrol surya, sistem pompa surya, lampu jalan surya, riset & pengembangan, produksi & penjualan ing China.

PRODUK

INQUIRY

PRODUK KARAKTERISTIK

  • 525-545W P-TYPE 72 MODUL BIFACIAL CELIK SEPISA Karo KACA DUAL

    ISO9001: 2015: Sistem Manajemen Mutu
    ISO14001: 2015: Sistem Manajemen Lingkungan
    ISO45001: 2018: Sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja
    contact-us
  • BG 40-70KW Telung Fase

    INVT iMars BG40-70kW inverter surya ing kothak ngrancang kanggo pangguna komersial lan distribusi stasiun listrik lemah. Nggabungke topologi T tingkat telung tingkat lan SVPWM (modulasi jembar pulsa vektor ruang angkasa). Nduweni kapadhetan daya dhuwur, desain modular, instalasi lan pangopènan sing gampang, lan kinerja larang.
    contact-us
  • Panel Surya

    Katalog Produk

    Modul Monofacial tipe 660-410W 66TR P
    435-455W P-Type 72 Half Cell Module
    440-460W Modul P-Tipe 60 Setengah Monofacial Sel
    460-480 78TR Modul Monofacial tipe P
    ...
    cell_img anm
  • Baterai Panyimpenan Energi Surya

    Katalog Produk

    6-CNJ-70 GEL BATTER
    BATTE 6-CNJ-100GEL
    6-CNJ-120GEL BATTERR
    6-CNJ-200GEL BATTER
    ...
    cell_img anm
  • Inverter Surya

    Katalog Produk

    Inverters Rooftop Komersial
    Inverter Panyimpenan Off-Grid
    Inverter perumahan
    Inverter Panyimpenan Residential
    ...
    cell_img anm